Ilıdağ İlkokulu
Ilıdağ Mah. Ilıdağ Sk. No1 Köşk/AYDIN

VİZYON

Sevgi eğitiminin işe koşulduğu, iletişim, gelişme ve özverinin her alanda egemen olduğu bir “Eğitim Işığı“ olmak istiyoruz.

MİSYON

Biz; bütün öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, özgür ve özgün düşünceye sahip, bilimsel, akılcı, mantıklı ve eleştirel düşünen, sorgulayıcı, problem çözme becerisi kazanmış ve çevresini etkileyebilen, etkili iletişim kurabilen, kendine ve başkalarına değer veren bireyler olarak özgür bir ortamda yetişmelerine fırsat tanımak için varız.

BAŞARILAR

BEYAZ BAYRAK ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR. BESLENME DOSTU OKUL PROGRAMINA DAHİLDİR. İLÇE FUTBOL TURNUVALARINDA KAZANILMIŞ KUPALARIMIZ MEVCUTTUR.

NORMAL

08.40 - 15-10

KALORİFER(KÖMÜR)

Servis Bilgisi

ÖĞRETMENLERİMİZ HER EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞINDA ULAŞIMLARINI SAĞLAYACAK SERVİS ARAÇLARINI KENDİLERİ BELİRLEMEKTEDİRLER.

İL:34 KM İLÇE:15 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

KÖYÜMÜZ DAĞLIK ARAZİ ÜZERİNE KURULMUŞ OLUP NÜFUSU 2000 CİVARINDADIR. GEÇİM KAYNAĞI ÇİFTÇİLİK ÜZERİNEDİR(ZEYTİN,İNCİR,KESTANE).

Sportif Etkinlikler

HER YIL İLÇE FUTBOL, BASKETBOL, KOŞU vb SPOR YARIŞMALARINA KATILMAKTAYIZ. AYRICA OKULUMUZDA VOLEYBOL VE MASA TENİSİ TURNUVALARI DA DÜZENLEMEKTEYİZ.

OKULUMUZDA İNTERNET MEVCUT OLUP 8 MB HIZINDADIR.